Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

20. 04. 2014. 11:21 >> 11:20

PROTIVNO PRAVILIMA

Ovako "Air Canada" baca torbe putnika!

"Er Kanada" saopštila je da istražuje video na kojem se vidi kako osoblje koje premješta putne torbe iz aviona, torbe baca s visine, čime se može ošteti njihov sadržaj.

 

Naime, internetom kruži video na kojem se vide radnici "Er Kanade" koji neoprezno rukuju s putnim torbama. Kratki video u četvrtak je snimio putnik iz Vankuvera, dok je čekao let na međunarodnoj vazdušnoj luci Pirson u Torontu.

"Bili smo šokirani toliko da smo se smijali. Izgledalo je komično, kao da nije stvarno", rekao je putnik.

Na videu se može čuti kako kaže: "Er Kanada, ovo nije u redu!"

"Ovo se protivi našim standardima procedure rukovanja s putničkim torbama, koje nalaže da se torbe moraju ručno spustiti. Pokrenuta je istraga o ovom slučaju", stoji u saopštenju koje je objavila Er Kanada.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније