Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Б. [ RTS ]

09. 12. 2023. 22:23 >> 22:24
2

OPLjAČKAN

Maskirani razbojnici ukrali pištolj iz kuće Kijanu Rivsa

Maskirani provalnici upali su u kuću glumca Kijanua Rivsa u Holivud Hilsu, i ukrali mu pištolj, prenose američki mediji.

Poslije anonimnog telefonskog poziva, pripadnici Policije Los Anđelesa otišli su na imanje holivudskog glumca.

Alarm se oglasio oko jedan sat nakon ponoći, a policijski službenici su, zahvaljujući bezbjednosnim kamerama, vidjeli nekoliko muškaraca sa skijaškim maskama kako razbijaju prozor i ulaze u kuću, koja je inače procijenjena na oko sedam miliona dolara.

Jedan od osumnjičenih je uspio da zgrabi pištolj kao plijen, prije nego što je pobjegao, saopštili su iz policije.

U vrijeme dok se provala dešavala, Rivs nije bio kod kuće.

Upad u kuću holivudskog glumca ne dešava se prvi put – 2014. godine, suočio se sa dva uljeza. Jedna žena u srednjim godinama upala mu je u kuću, dok je Rivs spavao, a onda je i ona sama zaspala u stolici. Kada se probudio, Rivs je razgovarao sa nepoznatom ženom, koja mu je rekla da je "došla do njega da razgovaraju", a on onda nije pozvao policiju.

Dan kasnije, dok glumac nije bio u svom domu, druga žena mu je ušla u kuću, a vrata nisu ni bila zaključana.

Navodno, ona je tada skinula svu odjeću sa sebe, ušla u tuš-kabinu, a zatim i skočila u njegov bazen, prije nego što su je primijetili čistači bazena i pozvali policiju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније