Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.B. [ Max portal ]

10. 03. 2024. 13:20 >> 15:15
1
Čitaj mi:

KRISTINA PIŠKOVA

Nova Mis svijeta otvorila školu, svira flautu i violinu

Planetom je sinoć odjeknula vijest da je nova Mis svijeta Čehinja Krstina Piškova. Mlada i Lijepa Kristina ima 23 godine, manekenka je i studentkinja prava.

Ovo 71. izdanje takmičenje u ljepoti održano je u Indiji nakon 28 godina pauze. U Mumbaiju su se takmičile predstavnice iz 115 zemalja.

Prošlogodišnja Miss svijeta Karolina Bjelavska iz Poljske okrunila je Kristinu kao svoju nasljednicu na ovom glamuroznom događaju. 

Tokom trosedmičnog boravka u Indiji misice iz svih krajeva svijeta bodovale su se za plasman u Top 40 u kategorijama sport, talent, top model, “Head to head challenge”, te ”Beauty with a purpose” (”Ljepota sa svrhom”).

 

Kristina studira pravo i poslovnu administraciju. Bavi se modelingom, a ponosna je na projekt "Ljepota sa ciljem" u sklopu kojeg je otvorila školu engleskog jezika za napuštenu djecu u Tanzaniji.

Njena velika strast je muzika, s obzirom na to da je provela devet godina u umjetničkoj školi. Svira flautu i violinu.

Kristina je takođe otvorila svoju fondaciju Češkoj Republici, koja je usmjerena na pružanje obrazovnih programa za djecu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније