Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

31. 03. 2013. 14:18 >> 16:08

POZNATI

FOTO: Osim Uskrsa, oni danas imaju još jedan razlog za slavlje!

Neke slavne osobe danas imaju dvostruko slavlje!

Naime, na današnji dan 31. marta, osim što hršćani širom svijeta slave Uskrs, neke slavne ličnosti danas slave i rođendan! Tako Ijan Mekgregor danas puni 42 godine.

Osim njega, rođendan na sam Uskrs ima i glumačka legenda Kristofer Voken, koji danas puni okruglih 70 godina! Ričard Čembrlen, kojg većina pamti po ulozi u filmskom serijalu 'Ptice umiru pjevajući', danas puni 79 godina.

Supruga Daija DeVita, Rea Perlman puni 65 godina, a većina je zna iz hit serije 'Kafić Uzdravlje'. Serija 'Gossip Girl' ju je proslavila, a zanosna Džesika Szohr je takođe na listi slavljenika – danas joj je 28 godina!

Mnogi ga pamte po brojnim ulogama u filmovima sredinom 90-tih, ali i glumac Tom Berenger danas slavi – i to 64.rođendan.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније