Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

30. 03. 2015. 23:56 >> 23:48

U HLADNO MORE

Skok koji niko nije očekivao

Skakati sa broda u vodu po lijepom vremenu i mirnom moru je normalna stvar, ali skočiti u vodu po nevremenu dok se talasi bukvalno dobacaju sa vašim brod je ludost. Upravo to je uradio Mark Helej.

"Ne znam za vas, ali ja skačem", rekao je svojim prijateljima prije nego što je skočio sa broda blizu Half Mun Beja u Kaliforniji.

S obzirom na to da je Majk profesionalni kaskader, ronilac i surfer, vjerujemo da je znao šta radi.

Njegovi prijatelji su ga vrlo brzo izvukli iz vode nakon čega su se zajedno smijali cijelom događaju.

"Kada se na otvorenom moru nađete u ovakvoj situaciji najbolje je da ostanete na brodu, svjestan sam toga. Ali, ja samo nisam želio da letim po brodu kao kockica leda u šejkeru", izjavio je Mark za Fox News.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније