Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 04. 2015. 22:30 >> 22:24

PRVOAPRILSKE ŠALE

Zmajevi i džedajske Sile postoje!

Lopta za ljevonoge, trambolina u supermarketu, zmajevi u uglednom časopisu za nauku i džedajska Sila u CERN-a neke su od prvoaprilskih šala koje su danas objavili svjetski mediji i institucije.

Fudbalski klub Arsenal i kompanija Puma predstavili su danas loptu za ljevonoge. Fudbaleri Santi Kazorla, Mesut Ozil, Naćo Monreal i Ektor Balerin su se pojavili u spotu u kojem su hvalili revolucionarnu loptu "evoPOWER". Desnonogi Balerin je rekao da je malo teže da se navikne da šutira nju desnom, ali da je brzo pobljšao udarac lijevom.

Ugledni nuačni čaopis "Priroda" (Nature) objavio je danas da sve više podataka pokazuje da se zmajevi ne mogu prosto odbaciti kao stvorenja iz legendi i fantazije, i da posljedice ljudskog djelovanja na globlanu klimu mogu ponovo oživjeti ova stvorenja.

Evropska organizacija za nuklearna istraživanja (CERN) objavila je da je potvrdila postojanje Sile. Pored četiri fundamentalne sile u prirodi - snažna sila, slaba sila, elktromagentna sila i gravitacija, čija su postojanja dobro potvrđena, CERN je danas najavio da je nedvosmisleno ustanovljeno postojanje Sile koju koriste i džedaji u
"Ratovima zvijezda".

Britanski Gardijan (The Guardian) je objavio da se nedavno otpušteni voditelj Džeremi Klarkson iz emisije "Top gir" (Top Gear), uključio u "zelenu" kampanju tog lista. Klarkson, koji se tokom svoje karijere prezrivo odnosio prema pitanju klimatskih promjena i zalaganju za smanjenje potprošnje fosilnih goriva, u Gardijanovom spotu se pojavljuje na biciklu. (Riječ je o čovjeku koji samo liči na njega).

Kompanija Gugl (Google) je predstavila pretraživanje unazad na http://elgoog.im/. Pored toga, na nekim djelovima Gulg mapa moguće je igrati Pakmena na ulicama gradova.

Lanac supermarketa "Tesko" (Tesco) objavio je da će svojim prodavnicama postaviti tramboline kako bi kupci mogli da dohvate proizvode s vrha rafova, što će ubrzati kupovinu i ujedno je učiniti zabavnom.

Policija u Novom Južnom Velsu u Australiji najavila je da će patrolirati na kamelama.

(Beta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније