Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

17. 04. 2013. 19:48 >> 19:47

SLATKI OTKAZ

Budući poslastičar dao otkaz ispisan na torti

Ovog utorka na Tviteru je objavljena „pismena ostavka“ koja se u vrlo kratkom roku proširila društvenim mrežama i svjetskim medijima.

Napisao ga je, na torti, Kris Holms iz Londona, koji je odlučio napokon početi raditi ono što voli.

Fotografiju ovog zanimljivog rješenja objavio je na Tviteru Holmsov šura uz komentar: „Moj zet je odlučio da ostavi svoj posao od 9 do 5 na spektakularan način. Kombinacija Džerija  Megvajera i Kralja poslastičara“.

Pročitajte što je napisao:

Danas mi je 31. rođendan i pošto sam nedavno postao otac shvatam koliko je život dragocjen i koliko je važno da vrijeme provodim radeći ono što mene i druge ljude čini srećnim.

Iz tih razloga najavljujem vam svoju ostavku kako bih vrijeme i energiju posvetio porodici i poslastičarskom poslu koji sve više napreduje posljednjih nekoliko godina.

Kompaniji i kolegama želim sve najbolje u budućnosti i podsjećam vas da, ukoliko vam se ova torta dopala, naručite još koju na www.mrcake.co.uk

Srdačno,
G-din Torta

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније