Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

29. 07. 2014. 15:29 >> 15:29

ZADNJI VOZ

Smršajte pred more!

Želite da smršate, ali vam se ne da da držite strogu dijetu. Nije ni potrebno. Pronašli smo za vas savjete kako da izgubite kilograme bez dijete.

Ukoliko vaš organizam nema dovoljno vode na raspolaganju, vaš metabolizam je čak do četiri puta sporiji. Prema tome tokom dana pijte dva do tri litra vode. Odredite sebi jedan dan kada ćete se strogo pridržavati vodene terapije. Navijte sat koji će vas podsjećati da trebate da se napijete vode. Krenite od samog jutra. Prvu čašu popijte na prazan stomak. Terapiju završite oko 20 sati. 

Jednom nedjeljno priuštite sebi kupku od morske soli. U toplu vodu uspite pola kilograma morske soli i lezite u kadi 15 minuta. Na ovaj način ćete razgraditi nagomilane štetne materije, piše Ljepota, prenio je B92. 

U apoteci kupite čaj za mršavljenje koji će vaše tijelo osloboditi od viška vode. Čaj pijte dva do tri puta dnevno. Najbolje bi bilo da odaberete zeleni čaj koji će efikasno sagorjeti masti i spriječiti ugrađivanje masti u ćelije. 

Razdvojite ugljene hidrate od masti. Organizam prvo troši ugljene hidrate, a masti se talože u ćelijama. Za vrijeme drugog obroka desiće se ista stvar i tako će se masti taložiti tamo gdje najmanje želimo. 

Svako jelo začinite sa đumbirom, bijelim lukom, korijanderom i cimetom. Ovi začini povećavaju telesnu temperaturu i time ubrzavaju razgradnju masti. 

Laneno sjeme ubrzava pretvaranje masti u energiju. Svako jutro umiješajte 2 kašike ovog sjemena u jogurt i ostavite ga pet minuta da nabubri prije nego ga pojedete. 

Istraživanja su pokazala da je sok od brusnice odlično sredstvo za mršavljenje, jer doprinosi izbacivanju vode iz organizma i podstiče sagorijevanje masti. Tri puta dnevno popijte po jednu čašu soka od brusnice i kilogrami će sami početi da se tope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније