Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 08. 2015. 09:04 >> 08:54
1

VAN GALOVE IDEJE

Felaini će igrati napadača

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal istakao je da će Maruana Felainija više koristiti kao napadača.

 

Belgijanac je veći dio svoje karijeri igrao u veznom redu, tako je i stigao na Old Traford, ali je u nedostatku golgetera gurnut u napad.

"Felaini može da igra u veznom redu, kao zadnji ili centralni vezni, ali će više biti centarfor i plejmejker. Moram da rotiram, Premijer liga je veoma zahtjevna, moram da koristim sve igrače", rekao je Van Gal.

Junajted u sredu gostuje Klub Brižu, u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona.

"Nije bitno gdje igram, najvažnija je pobjeda. Prva sezona je bila teška, to je prošlost. Sada želim da igram dobro i postižem golove", rekao je Felaini.

Junajted je na svom terenu slavio 3:1, a Belgijanac je , ubrzo po ulasku sa klupe, postigao treći gol za svoj tim.

Čini se da ipak Van Gal gura Felainija u sami špic zbog činjenice da nije kupio nijednog napadača, a pustio je Van Persija i Falkaoa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније