Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

12. 09. 2023. 14:59 >> 14:59

DEMANTOVAO MEDIJE

Van Gal: Neću biti selektor Njemačke, to mjesto ne dobijaju stranci

Nakon Jirgena Klopa i iskusni holandski stručnjak Luj van Gal odbacio je mogućnost da preuzme selekciju Njemačke.

Van Gal je objasnio da to mjesto pripada nekom domaćem treneru, baš kao što je to bio slučaj do sada.

"Počastvovan sam što se moje ime dovodi u vezu sa selektorskom funkcijom u Njemačkoj To je zaista velika čast. Ipak, mislim da nije realno očekivati tako nešto, jer nikada u istoriji na klupi ove selekcije nije sjedio strani trener. Uvijek su to bili njemački stručnjaci i mislim da će tako biti i ovoga puta", rekao je Van Gal u izjavi za njemačke medije.

Kao još jedan kandidat za tu funkciju pominje se i iskusni Rudi Feler.

Njemačka mora da što prije da riješi pitanje selektora, jer će za devet mjeseci biti domaćin Evropskog prvenstva na kojem bi trebalo da bude jedan od glavnih favorita za osvajanje titule.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније