Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 09. 2015. 10:19 >> 10:08

KASNILI PAPIRI

Propao transfer De Hee u Real

Transfer golmana Mančester junajteda Davida de Hee u fudbalski klub Real Madrid propao je jer potrebna papriologija nije dostavljena na vrijeme, prenijeli su britanski mediji.

Ipak, još nema zvanične potvrde da je propao transfer vrijedan 29 miliona funti, koji uključuje i selidbu Kejlora Navasa u Junajted.

U Španiji ne postoji presedan da se klubovima daje dodatno vrijeme za završetak transfera, a javnost je već počela da prebacuje krivicu na sve strane.

Pojedini izvještaji iz Španije navode da je Junajted odgovoran za to. Kako se navodi, nacionalni savez te zemlje nije dobio u minut poslije ponoći potrebnu dokumentaciju.

Ostaje da se vidi da li će se Real žaliti Svjetskoj fudbalskoj federaciji (FIFA).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније