Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 04. 2013. 23:30 >> 23:30

PRIMERA

Delibašić pogodio u remiju Raja

Nakon Marka Baše u Lilu, pogodio je i Andrija Delibašić za Rajo Valjekano i upotpunio sjajnu noć za naše reprezentativce na idividualnom planu. Na klupskom, baš kao i Lil, tim iz predgrađa Madrida je osvojio samo bod u duelu sa Osasunom - 2:2.

Domaće je u vođstvo doveo Andrija Delibašić u sedmom minutu nakon asistencije Bangure. Samo minut kasnije, gosti dolaze do izjednačenja preko Loea.

Već poslije 13 minuta igre pao je i treći gol na meču, opet u mreži Raja– Alehandro Aribas je savladao Rubena i dovede goste iz Pamplone u vođstvo od 2:1, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Konačnih 2:2 postavio je Piti na dodavanje Domingeza u 57. minutu.
Rajo se nakon ovog meča nalazi na osmoj poziciji sa 46 bodova i mirno dočekuje finiš prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније