Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2013. 17:49 >> 17:49

SVJESTAN SNAGE TIMA

Konte: Pojačanja ne garantuju uspjeh

Trener fudbalskog šampiona Italije Juventusa Antonio Konte smatra da njegovoj ekipi ne bi pomoglo da osvoji titulu u Ligi šampiona ni dovođenje kvalitetnih napadača, kao što su Ibrahimović, suarez i Iguain, koje su mediji selili u Torino posljednjih dana.

Juventus je pobjednom nad Palermom 1:0 odbranio titulu šampiona Italije, pa su sada priče o pojačanjima i dometima ekipe sve češće.

"Zasmijevaju me priče da će Juventus osvojiti Ligu šampiona ako dovede dva ili tri pojačanja. Stvarnost je drugačija. Postoji razlika između velikih evropskih klubova", rekao je Konte danas italijanskim medijima.

On je istakao da je svjestan da bi navijači voljeli da dres "Stare dame" obuku neki od najboljih napadača, misleći na Zlatana Ibrahimovića, Luisa Suareza i Gonzala Iguaina.

"Naravno, ja bih želio da ih imam u svom timu. Ali, čak ni dovođenje sve trojice ne bi bilo dovoljno da podignrmo pehar Lige šampiona", dodao je trener Juventusa.

On smatra da bi njegov klub trebalo da se unaprijedi u svim aspektima, ali i da se ugleda na Bajern iz Minhena, koji ih je izbacio ove sezone iz elitnog takmičenja, ukupnim rezultatom 0:4.

"Moramo da pratimo njihov model rada. O tome sam razgovarao sa upravom i generalnim direktorom Đuzepeom Marotom. Dobra organizacija izvlači najbolje od pojedinca. U svakom slučaju, moramo da pokažemo da poštujemo klub i fudbalere koji su sada u klubu", dodao je Konte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније