Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

24. 04. 2024. 09:12 >> 09:12
Čitaj mi:

reakcije nakon meča

Igor Tudor: Odlazimo uzdignute glave

Fudbaleri Juventusa prvi su finalisti Kupa Italije iako su u revanš meču poaraženi od Lacija 2:1 pošto su u prvoj utakmici polufinala slavili sa 2:0.

 

Za Juventus ovo je 22. prolazak u finale Kupa, a do sada je 14 puta podizao pobjednički pehar po čemu je rekorder i u ovom takmičenju.

U finalu, koji će se igrati 15. maja u Rimu, protivnik Juventusa biće bolji iz okršaja Atalante i Fiorentine koji se večeras igra u Bergamu. U prvom meču Fiorentina je bila bolja 1:0.

“Odlazimo uzdignute glave, odigrali smo sjajnu utakmicu, nije bilo dovoljno i skidamo im kapu. Puno je pozitivnih stvari iz utakmice. Zadovoljan sam stavom, mentalitetom i načinom na koji smo igrali. Šteta za momke, jer su stvarno vjerovali i mi smo tada primili taj gol" rekao je trener Lacija Igor Tudor nakon ispadanja iz Kupa.

Hrvatski stručnjak je istakao da su momci dali sve od sebe.

"Sada se moramo oporaviti, u subotu je još jedna velika utakmica. Momci su dali sve od sebe, a imamo puno igrača koji nisu potpuno spremni. Juve ima fizičku snagu i tempo, kao i opcije sa klupe koje mogu promijeniti igru. Dali smo sve od sebe. Na dobrom smo putu, igrali smo sa Juveom tri puta u mom mandatu, dva puta smo pobijedili i iako nismo prošli dalje, jako sam zadovoljan mentalitetom koji smo danas pokazali", zaključio je Tudor.

Lacio se okreće Seriji A, slijedi super važna utakmica protiv Verone u subotu u 34.kolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније