Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

27. 01. 2016. 17:12 >> 16:56

PREDSJEDNIK PALERMA

Zamparini: Tražiću da se obustavi Serija A

Predsjednik fudbalskog kluba Palermo Mauricio Zamparini rekao je danas da će, nakon optužbi da su mnogi klubovi utajili porez, zatražiti da se Serija A suspenduje.

Finansijska policija Italije istražuje 35 fudbalskih klubova prve i druge lige zbog navodne utaje poreza i oduzeće imovinu umiješanima u nepravilnosti.

Zamparini je samo jedan od brojnih funkcionera koji su obuhvaćeni akcijom "Ofsajd".

"Ovo nije pravda, ovo je pozorište. Pozivam nadležne da pronađu makar jednu nepravilnost u poslovanju Palerma. Klub i ja smo uvjek poštovali pravila. U petak ću pozvati predsjednike ostalih 19 klubova iz Serije A da obustavimo ligu", rekao je Zamparini za italijanske medije.

"Da li znate kako sam saznao za istragu? Rino Foči (bivši sportski direktor Palerma, takođe, navodno umiješan u malverzacije) me je pozvao telefonom. Bio je u suzama jer su mu blokirali račun na kojem je imao 5.000 eura. To je Italija danas. Sramota je ovo što se dešava", dodao je predsjednik Palerma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније