Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

21. 04. 2024. 14:22 >> 14:27
Čitaj mi:

SERIJA A

Krstović asistent, Leće ubjedljiv protiv Sasuola

Leće je slavio na gostovanju Sasuolu 3:0 i napravio veliki korak ka opstanku u Seriji A. Crnogorski reprezentativac Nikola Krstović bio je asistent kod trećeg gola, a na terenu je bio do 85. minuta, kada ga je zamijenio Pijeroti.

Tim sa juga je već u prvih 15 minuta trasirao put ka pobjedi. Poveo je golom Gendrija u 11. minutu, koji je glavom sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu, nakon ubacivanja sa lijeve strane.

Samo četiri minuta kasnije bilo je 2:0 za Leće. Galo je sa lijeve strane centrirao po zemlji, a Dorgu sa sedam-osam metara matirao domaćeg golmana.

Sudbinu domaćih zapečatio je Pikoli, nakon sjajnog pasa Krstovića u 61. munutu.

Naš napadač je potom imao još jedan dobar pokušaj, ali na ovom meču nije uspio da se upiše u listu strijelaca.

Leće nakon 33. kola ima 35 bodova i nalazi se na 13. poziciji, Sasuolo je na pretposljednjem mjestu sa 26.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније