Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2013. 16:50 >> 16:50

ŠUŠKA SE

Runi želi u Bajern

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi povjerio je saigračima da na ljeto želi da pređe u Bajern Minhen, prenose engleski mediji.

Runi ove sezone ima manju ulogu u timu nego ranije, a spekuliše se da je ovogodišnji finalista Lige šampiona Bajern Minhen spreman da plati 35 miliona eura za dolazak 27-godišnjeg napadača.

Runija su povezivali sa prelaskom u različite klubove ove sezone, jer je menadžer Junajteda ser Aleks Ferguson bio nezadovoljan njegovom fizičkom spremom.

Ipak, Ferguson je u nekoliko navrata demantovao da planira da proda napadača, ali se poslije njegove odluke da se penzioniše odlazak Runija sa “Old Traforda” čini izvjesnim.

Nije tajna da je Runi i ranije bio zainteresovan da pređe u redove novog šampiona Njemačke, kome se predviđa dominacija u evropskom fudbalu u narednih nekoliko godina. Takođe, Runi je velika želja budućeg trenera Bajerna Pepa Gvardiole, koji vidi engleskog reprezentativca kao jednog od ključnih fudbalera svog novog tima.

Mančester Junajted vjerovatno neće propustiti priliku da proda Runija, koji je cijele sezone igrao u sijenci saigrača Robina van Persija i na 37 utakmica postigao 16 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније