Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2013. 18:25 >> 18:25

ODGOVORIO MEDIJIMA

Pujol demantovao odlazak

Mediji su posljednjih dana pisali o odlasku Karlesa Pujola iz Barselone, što je višegodišnji kapiten Katalonaca danas demantovao.

„Informacije koje su se pojavile su neprovjerene glasine“, napisao je Pujol na svom Tviter profilu.

Trofejni defanivac takođe je naveo da je "isključivo fokusiran na oporavak od povrede i spremanje za start naredne sezone".

Italijanski mediji forsirali su priču o prelasku u Milan, klub prema kom nikada nije krio naklonost, zbog čega se oglasio i sportski direktor "roso-nera" Adrijano Galijani.

„Ne postoji istine u vIJestima vezanim za Pujola, u to vas uvjeravam. On je previše star za ekipu Milana“, kazao je Galijani italijanskim medijima.

On ističe da je klub trenutnoo okrenut mladim igračima i da je to filozofija koje će se pridržavati u budućnosti.

„Uostalom, kao što znate, Pujol nema namjeru da odlazi iz Barselone“, dodao je Galijani.

Inače, Pujol je posljednju utakmicu za Barsu odigrao upravo protiv Milana, 12. marta, kada je u pobjedi svog tima od 4:0 povrijedio koljeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније