Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

26. 04. 2024. 14:09 >> 14:10

TRENER LIVERPULA

Šta Klop misli o nasljedniku?

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da ga raduje činjenica da bi Arne Slot mogao da ga naslijedi na klupi tog tima.

Holanđanin je posljednjih dana jedan od glavnih kandidata da naslijedi harizmatičnog Njemca, juče je otkrio kako se nada da će se dva kluba dogovoriti oko kompenzacije i da je uzbuđen što je u prilici da ima šansu da vodi tim kakav je Liverpul.

Na današnjoj konferenciji za medije uoči utakmice sa Vest Hemom, Jirgen Klop je upitan o tim rečima trenera Fejenorda.

"Nisam pročitao ništa, ali mi je rečeno da je Arne rekao nešto. Nisam uključen u proces. Volim način na koji njegov tim igra fudbal. Ne poznajem ga, ali to je dobar trener i momak. Ako je on taj, više sam nego srećan, nisam neko ko će suditi". Zatim je svom nasledniku imao da poruči sljedeće:

"Ovo je najbolji posao i najbolji klub na svijetu. Sjajan posao, sjajan tim. Fantastični ljudi", rekao je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније