Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 02. 2016. 23:35 >> 23:38

VEST HEM IDE DALJE

Golom u 121. minutu eliminisali Liverpul

Fudbaleri Vest Hema plasirali su se u osminu finala FA kupa, pošto su u revanšu savladali Liverpul nakon produžetaka, rezultatom 2:1.

Prvi susret večerešnjih rivala u Liverpulu završen je bez golova, a "čekićari" su na svom terenu uspjeli da još jednom savladaju Liverpul ove sezone, ali ova pobjeda je bila možda i najslađa, pošto su domaći slavili golom u sudijskoj nadoknadi drugog produžetka nakon što je regularni dio meča završen 1:1. 

Heroj pobjede je italijanski internacionalac Anđelo Ogbona. Činilo se da ćemo gledati penale, ali su domaći maltene iz posljednje prave akcije stigli do gola – poslije slobodnog udarca Pajea sa desne strane Ogbona je bio najviši u skoku i glavom je pogodio mrežu i odveo Vest Hem dalje, na duel sa Blekburnom u gostima 21. februara. 

Obje ekipe igrale su otvoreno, a domaći su oštećeni za jedanaesterac posle starta nad Valensijom. 

Prvo poluvrijeme nije donijelo veća uzbuđenja, ali su fudbaleri Vest Hema pred sami finiš uspjeli da dođu do vodstva. Igrao se 45. minut kada je mrežu Minjolea zatresao Antonio, na asistenciju Valensije za 1:0.  Gol za Liverpul dao je Kutinjo u 48. minutu, iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca.

Ovo je već treći put ove sezone da Vest Hem izlazi kao pobjednik u mečevima sa Liverpulom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније