Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

30. 01. 2024. 18:26 >> 18:26
Čitaj mi:

PRED MEČ SA ČELSIJEM

Klop: Niko ne treba da brine za budućnost Liverpula

Uoči velikog derbija Premijer lige, koji se igra na Enfildu između Liverpula i Čelsija, trener Redsa, Jirgen Klop govorio je o budućnosti kluba čiju će klupu napustiti na kraju sezone.

Povod za ovu priču je odluka Jirgena Klopa da na kraju sezone napusti Liverpul, a kapiten Virdžil van Dajk izrazio je nesigurnost u pogledu budućnosti trofejnog kluba. On, ali i Mohamed Salah i Trent Aleksander-Arnold ulaze u posljednju godinu ugovora.

"To su normalne stvari. Spoljni svijet vam ne daje vremena da procesuirate sve. Prije nedjelju dana niko nije znao za moju situaciju. Ugovori im ističu tek za 18 mjeseci i niko ništa nije pričao. Niko ne mora da brine za budućnost Liverpula – rekao je Klop.

Slijedi okršaj sa Čelsijem. Pobjedom bi Redsi napravili veliki korak ka tituli i učvrstili lidersko mjesto.

"Rekao bih da su u formi. Dobili su većinu utakmica u posljednje vrijeme. Igrali smo u prvom kolu. Nismo bili sjajni, ali mislim da smo bili prilično dobri. Bod je bio ok. Ali sada treba da budemo bolji. Imali smo mnogo povreda, ali su stvorili neko jezgro. Imaju sve u sredini, i na bekovskim pozicijama, izuzev Risa Džejmsa. Očekujem da mi napravimo veliki korak" kazao je Klop.

U timu Liverpula neće biti Mohameda Salaha.

"Nećemo žuriti sa vraćanjem Mohameda u igru. Bolje je da se potpuno oporavi nego da požurimo da ga vratimo. Moraćemo da se strpimo, on je povrijeđen i povrede mišića iziskuju vreme" zaključio je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније