Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 02. 2016. 10:54 >> 10:44

PRODUŽIO UGOVOR

Paje odbio kineske milione

Francuski fudbaler Dimitri Paje neće karijeru nastaviti u Kini. On je potpisao novi ugovor sa Vest Hemom do 2021. godine.

Paje, jedno od otkrovenja sezone u Premijer ligi, sjajnim igrama je privukao pažnju i u Kini odakle je "čekićarima" stigla ponuda od 50 miliona eura.

Međutim, Slaven Bilić uspeo je da zadrži 28-godišnjeg plejmejkera koji je potpisao petogodišnji ugovor značajno bogatiji od letošnjeg, mada londonski klub nije saopštio koliko novac je u pitanju.

Ove sezone Paje je postigao šest golova za "Čekićare" i upisao nekoliko asistencija, pa se smatra jednim od najzaslužnijih igrača što je Vest Hem na šestom mjestu tabele Premijer lige.

On je u Vest Hem došao 2015. iz Marseja za 14 miliona eura, a prije toga je igrao za Lil, Sent Etjen i Nant.

Bilić je juče najavio da će Paje produžiti ugovor sa londonskim klubom.

"Obje strane žele da on ostane u Vest Hemu. Ako neko igra, kao što on igra, normalno je da će mnogi klubovi biti zainteresovani, ali mi ćemo učiniti sve što možemo da ga zadržimo", rekao je Bilić novinarima.

"Svaki igrač ima cijenu, ali on je srećan u Vest Hemu, a mi smo više nego zadovoljni s njim. Nadam se da će još dugo ostati s nama", dodao je Bilić.

Predstojećeg vkenda "čekićari" gostuju Norič Sitiju, u 26. kolu Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније