Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 02. 2016. 12:16 >> 12:01
2

NEZADOVOLJAN

Nikola Drinčić završio karijeru

Iskusni vezista i bivši član “sokolova” Nikola Drinčić završio je profesionalnu fudbalsku karijeru. On je to saopštio u intervjuu za Sportski žurnal, u kojem je poručio da više ne može da gleda negativne stvari koje upropaštavaju najvažniju sporednu stvar na svijetu.

 

"Ja sam svoju karijeru završio! Ne želim da učestvujem u ovakvom fudbalu, da gledam šta se sve radi i ćutim zbog para koje za mene nemaju značenje", rekao je Drinčić.

Nekadašnji fudbaler Partizana potvrdio je da će biti prisutan na jubilarnom 150. okršaju vječitih rivala i poručio da se nada pobjedi crno-bijelih, mada ni neriješen rezultat ne bi bio nezadovoljavajući.

On je svoje snove u “crno-bijelom” dresu ostvario, ostaje da se vidi da li će to poći za rukom nekom od sadašnjih prvotimaca “Parnog valjka”.

"San mi se ostvario samim tim što sam igrao derbi, plus još dva gola koja sam dao - nikada neću moći da ih zaboravim. Život mi se nije promenio, jedino što sam ispunio sebi želju i zadovoljio sebe. To je za mene kao za nekog da se popeo na Mjesec. Snimke sam gledao do skoro, taj osjećaj ne može da se opiše riječima. Nevjerovatno, raduješ se, a cio stadion samo što se nije srušio", rekao je Drinčić.

Karijeru je upravo započeo u Partizanu, ali je pečat ostavio tek u svom drugom mandatu u crno-bijelom dresu. Zavidnu internacionalnu karijeru započeo je u turskom Gacijantepu, a kasnije je igrao u Amkaru, Spartaku iz Moskve i Krasnodaru. Nakon Partizana otišao je u Makabi Haifu, sa kojom je raskinuo ugovor krajem januara ove godine, nakon odluke da napusti stadion posle izmene u 38. minutu meča sa Hapoelom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније