Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 11. 2014. 16:55 >> 16:53

ELIMINACIJA IZ LIGE EVROPE

Grbić i Drinčić proklinju sreću

Fudbaleri Partizana žale za sinoćnjim porazom od Bešiktaša u 4. kolu grupne faze Liga Evrope. Smatraju da je sreća imala udjela u meču u Turskoj.

"Crno-bijeli" su tim porazom izgubili i teoretske šanse da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Vezni fubaler Partizana Nikola Drinčić rekao je da je njegova ekipa zaslužila da osvoji bod.

"Nijesmo imali sreće da postignemo pogodak u posljednjem minutu, ali to je fudbal. Mislim da smo zaslužili da osvojimo bod i zbog svega toga mi je žao, ali okrećemo se ostalim našim mečevima u domaćem šampionatu", rekao je Drinčić, prenose sportske.net.

Njegov saigrač Petar Grbić kazao je da žali zbog poraza u Istanbulu.

"Krivo mi je što nijesmo ostvarili bolji rezultat, a mogli smo, jer smatram da smo odigrali veoma dobru utakmicu, znali smo šta hoćemo, tražili smo našu šansu iz kontranapada i u nekoliko navrata smo uspjeli da ugrozimo rivala", rekao je Grbić.

"Žao mi je što nas Bog na kraju nije pogledao, ali sam siguran da će se sve to vratiti kada to bude bilo najpotrebnije", dodao je.

U Grupi C, Totenhem i Bešiktaš poslije četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan posljednji sa jednim bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније