Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

14. 03. 2016. 17:30 >> 17:15

LIGA ŠAMPIONA

Plasman u 1/4 finale veliki korak naprijed za Siti

Fudbaler Mančester sitija Brazilac Fernandinjo rekao je da bi plasmanom u četvrtfinale Lige šampiona taj klub napravio veliki korak naprijed i da to mora da bude motiv ekipi pred sjutrašnji duel sa Dinamom iz Kijeva u osmini finala.

Fudbaleri Mančester sitija igraju sjutra od 20.45 protiv Dinama iz Kijeva, revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. U prvom duelu u Ukrajini Siti je pobijedio sa 3:1.

"U prilici smo da se plasiramo u četvrtfinale Lige šampiona prvi put u klupskoj istoriji. To je veliki korak za klub, za sve. To bi trebalo da nam bude motiv da dobro odigramo sjutra", rekao je Fernandinjo za klupski sajt.

Siti je u subotu odigrao bez golova sa Noričem u prvenstvu i nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli sa devet bodova zaostatka za vodećim Lesterom.

Fernandinjo je rekao da ekipa mora da izbori plasman u Ligu šampiona sljedeće sezone.

"Ostalo je još devet utakmica i čak i ako nemamo šansu da budemo šampioni moramo da budemo među četiri najbolje ekipe. Međutim, niko se još nije odrekao borbe za titulu, ovaj tim uvjek ima šansu, borićemo se", dodao je on.

Neizvjestan je nastup Jaja Turea i Davida Silve, dok će Mikola Morožuk zbog povrede koljena odsustvovati u ukrajinskom timu.

Dinamo u utakmicu ulazi poslije prvenstvene pobjede nad ekipom Karpati od 2:1.

"U revanšu ne smemo da ponovimo greške koje smo napravili u Kijevu. Biće nam teško da pobijedimo, ali pokušaćemo", rekao je odbrambeni igrač Dinama Jevhen Kačeridi.

Dinamo će pokušati da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona prvi put od 1999. godine, kada je napad ukrajinskog tima predvodio sadašnji trener Serhi Rebrov.

U drugoj utakmici Atletko će sjutra od 20.45 u Madridu igrati protiv PSV Ajndhovena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније