Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2016. 17:43 >> 19:00

REKORD BAVARACA

Bajern osvojio četvrtu vezanu titulu

Fudbaleri minhenskog Bajerna osvojili su rekordnu četvrtu uzastopnu titulu u Bundesligi. Bavarci su do 26. "Salatare", stigli kolo prije kraja trijumfom na gostovanju Ingolšatu 2:1.

Bajern je već u prvih pola sata došao do 2:0. Robert Levandovski je prvo pogodio iz penala u 15. minutu, da bi nešto kasnije iskoristio asistenciju Ćabija Alonsa i duplirao prednost.

Krajem prvog dijela, Hartman je takođe sa bijele tačke smanjio na 2:1, ali bajern je u nastavku bez pčroblema sačuvao prednost.

Ajntraht je srušio Dortmund i ostvario zlata vrijednu pobedu u borbi za opstanak. Heroj domaćih bio je Stefan Aigner koji je pogodio u 14. minutu.

"Milioneri" su u drugom dijelu imali dvije dobre šanse, ali je Frankfurt preživio.

Ajntraht sada ima 36 bodova, jedan više od Verdera koji je skliznuo na 16. poziciju pošto je igrao bez golova u Kelnu.

Borusija Menhengladbah je nakon preokreta savladala Bajer iz Leverkuzena 2:1. Gosti su poveli u 20. minutu, pogotkom Čarla Aranguiza 1:0. Ipak, Han je u finišu prvog poluvremena poravnao, da bi isti igrač sredinom nastavka postavio konačan rezultat.

Volfsburg je slavio na gostovanju HSV-u, istim rezultatom otpisani Hanover je dobio Hofenhajm, a Majnc je gurnuo Štutgart ka Cvajti 3:1. Redom su pogađali Mali, Kordoba i Onisivo za Majnc, pa su ’Švabe’ na tri boda manje od prvog iznad zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније