Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2016. 19:11 >> 19:06

REAL PREUZEO 2. MJESTO

Barsa na tri boda od titule, Atletiko otpisan

Fudbaleri Barselone lako i ubjedljivo su savladali Espanjol kod kuće 5:0, u 37. kolu Primere i došli na pobjedu od odbrane titule šampiona.

Mesi je u osmom minutu majatroskim golom iz slobodnjaka otključao bravu protivnika, da bi u nastavku gosti još četiri puta vadili loptu iz mreže. Luis Suarez je pogodio dva puta, da bi "petardu" kompletirali rezervista Rafinja i Nejmar.

Mnogo neizvjesnije bilo je u Madridu, gdje je Real slomio otpor čvrste Valensije pogocima dvostrukog strijelca Kristijana Ronalda, a upisao se i Karim Benzema.

Gosti su dva puta prijetili - prvo su smanjili na 2:1, pa na 3:2 golom Gomeza u 81. minutu, ali je Real izdržao i ostao u trci sa Barsom. Madriđani su preuzeli drugo mjesto i zadržali zaostatak od jednog boda.

U posljednjem kolu Barselona gostuje Granadi, a Real Deportivu.

Atletiko je pao u predgrađu Valesnije - Tores je doveo Madriđane u vođstvo u drugom minutu, da bi se Kasadesus i Đuzepe Rosi u 90. minutu donijeli veliku pobjedu Levanteu.

"Jorgandžije" sada imaju tri boda manje od lidera i čak kad bi Barselona izgubila u posljednjem kolu ne bi mogle do titule, jer su Katalonci bolji u međusobnom skoru.

Granada je iznenadila Sevilju na "Sančez Pishuanu" sa 4:1 i tako izborila opstanak, pošto su joj odgovarali i ostali rezultati, remi Hetafea i Sportinga 1:1, te poraz Valjekana od Real Sosijedada 2.1 .

Hetafe i Sporting imaju po 36 bodova, ali tim iz predgrađa Madrida je van opasne zone zbog boljeg međusobnog skora. Rajo je na pretposljednjoj poziciji sa bodom manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније