Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2016. 19:03 >> 21:33

HET-TRIK URUGVAJCA

Suarez odveo Barsu do titule

Luis Suarez je još jednim het-trikom odveo Barselonu do 24. titule u istoriji - Katalonci su savladali Granadu u gostima 3:0 i tako sačuvali bod prednosti u odnosu na Real, koji je slavio na gostovanju La Korunji 2:0. Ovo je Barsi šesta titula u posljednjih osam sezona.

Čudesni Urugvajac je prvi gol postigao u 22. minutu, kada je umakao čuvarima i iskoristio centaršut Albe sa lijeve strane.

Petnatestak minuta kanije 'El Pistolero' je duplirao prednost. Ovoga puta je centrirao Dani Alveš sa desnog krila, a Suarez glavom matirao golmana Granade. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku su prvi zaprijetili domaći. Riko je šutirao, ali je Ter-Štegen odlično odbranio.

"Tačku na "i" stavio je Luis Suarez četiri minuta prije kraja i tako postigao svoj 40. prvenstveni gol.

U isto vrijeme Real Madrid je lako izašao na kraj sa La Korunjom na 'Riazoru' 2:0.

Real je posao završio u prvih pola sata, a oba gola postigao je Kristijano Ronaldo i došao do kote od 37 golova u sezoni.

Portugalac je doveo 'Kraljevski klub' u vođstvo već u sedmom minutu, na asistenciju Benzeme, da bi u 25. minutu bio najviši u skoku nakon kornera koji je izveo Kros i tako postavio konačnih 2:0.

Atletiko je rutinski savladao Seltu na "Kalderonu" 2:0. Pobjedu "jorgandžijama" donijeli su Fernando Toresa i Antoan Grizman. Stefan Savić je odigrao cijeli meč i zaradio žuti karton.

Atletik Bilbao je bio bolji od Sevilje (3:1) i tako preskočio Seltu na petom mjestu, čime je izborio direktan plasman u Ligu Evrope.

Selta će u kvalifikacije, baš kao i Sevilja (preko Kupa, gdje igra u finalu) ako ne osvoji Ligu Evrope. U tom slučaju plasiraće se u Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније