Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 05. 2016. 10:15 >> 10:00
1

JOVETIĆ PORUČIO

Naredne sezone se vraćam još bolji

Crnogorski fudbalski reprezentativac Stevan Jovetić doveden je kao veliko pojačanje iz Sitija, ali zbog sukoba sa Robertom Mančinijem nije imao priliku da potvrdi taj epitet.

Stevan Jovetić i Adem Ljajić bili su pravi bum u italijanskom fudbalu kada su potpisali za Inter, međutim, nakon duela sa Robertom Mančinijem poslije poraza od Lacija 2:1, brzo su se preselili na klupu. Ipak, kako je sezona odmicala, Mančini je shvatio da ne može bez crnogorskog i srpskog internacionalca, pa ih je ekspresno vratio u prvu postavu.

"Sve u svemu, zadovoljan sam sezonom iza sebe. Igrao sam dobro na početku, bio sam standardan, ali onda sam morao na klupu. Šta da se radi, i to je dio fudbala", priča Jovetić za "Blic" .

On je upisao 28 nastupa za Inter u svim takmičenjima, tokom kojih je postigao sedam golova uz tri asistencije, što je ipak natjeralo Manćinija da ga vrati u tim u drugoj polovini sezone.

"Šta je tu je, ja sad imam ugovor s Interom na tri godine i zaista mi je lijepo ovdje. Više volim italijansku ligu od engleske i uživam kad god se nađem na terenu", kazao je Jovetić.

Dodao je da bi sebi dao ocjenu pet od 10 za svoje igre ove sezone i uvjerava da će se sljedeće godine sve preokrenuti.

"Naredne sezone se vraćam još bolji. Sigurno je da ću dobiti više prilika da se dokažem na terenu i iskrena mi je namjera da ih iskoristim što bolje", rekao je Jovetić.

Inter je završio sezonu kao četvrti tim u Seriji A, što je bilo dovoljno samo da se nađu u grupnoj fazi Ligi Evrope.

"Kako je sezona počela... Mogli smo i trebalo je da budemo treći na kraju. Ali, u januaru nijesmo pobijedili na mnogo utakmica, prije svega kod kuće. Nažalost, došlo je do pada i na kraju smo platili zbog toga. Trebalo je makar da budemo konkurentni u borbi za Ligu šampiona i žao mi je što nijesmo uspjeli", zaključio je Jovetić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније