Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 05. 2016. 10:27 >> 10:10

GECE PORUČIO

Razmišljam samo o reprezentaciji

Fudbaler Bajerna iz Minhena Mario Gece rekao je danas da će se koncentrisati na predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj i da za sada ne želi da razmišlja o klupskoj karijeri.

 

Britanski mediji su prethodnih mjeseci spekulisali da će Gece otići iz Bajerna, a da su za njega zainteresovani njegov bivši klub Borusija Dortmund i Liverpul.

Gece ove sezone nije imao veliku minutažu u Bajernu kod Pepea Gvardiole, ali moguće je da će 23-godišnji fudbaler ipak ostati u klubu, pošto će španski trener od sljedeće sezone predvoditi Mančester siti a njegovo mjesto preuzeće Karlo Ančeloti.

"Mislim da je dovoljno rečeno i da se dovoljno pisalo na tu temu. Rekao sam sve što imam. Sada sam koncentrisan na Evropsko prvenstvo i nemam više šta da kažem na temu klupske karijere", rekao je Gece, prenijeli su britanski mediji.

Njemačka je u nedjelju izgubila od Slovačke sa 1:3 u pripremnoj utakmici pred Evropsko prvenstvo, a Gece je odigrao 90 minuta.

"Drugo poluvrijeme je bilo teško. Mislim da smo igrali dobro sve dok nismo izgubili kontrolu nad protivnikom. Oni su postigli izvanredan gol, ali ne smiju da nam se dešavaju greške kod prekida. To je velika lekcija za nas. Drugo poluvrijeme pod tim uslovima je bilo teško, ali morali smo to da prihvatimo. Sigruno je da smo morali bolje", rekao je Gece.

U posljednjoj utakmici pred početak Evropskog prvenstva Njemačka će u subotu igrati protiv Mađarske.

Aktuelni svjetski prvak će na Evropskom prvenstvu, od 10. juna do 10. jula, igrati u Grupi C igrati protiv Ukrajine, Poljske i Sjeverne Irske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније