Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 05. 2016. 15:13 >> 14:59

EURO 2016.

Šuker: Cilj je proći grupu

Predsjednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker rekao je danas da je cilj reprezentacije da na predstojećem Evopskom prvenstvu, za početak, prođe grupu.

Šuker je naveo da je atmosfera u reprezentaciji pozitivna, ali i dodao da Hravtska svoj kvalitet treba da pokaže na terenu.

"Na papiru je jedno, ali to treba pokazati na terenu. Nadam se pozitivnom rezultatu na otvaranju EP-a protiv Turske", rekao je Šuker, prenosi Hina.

Hrvatska će na Evropskom prvenstvu u Francuskoj igrati u Grupi D sa Španijom, Češkom i Turskom.

Šuker se danas osvrnuo i na nedavnu kaznu koju je HNS dobio zbog neprimjerenog ponašanja dijela navijača na prijateljskim utakmicama protiv Izraela i Mađarske u martu.

HNS je kažnjen sa 150.000 švajcarskih franaka, a reprezentacija će dvije domaće utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, protiv Turske i Islanda, igrati bez publike.

"Kazna je drastična, a nakon što dobijemo izvještaj i vidimo zašto smo kažnjeni, žalićemo se", rekao je Šuker i naglasio da i FIFA i UEFA imaju nultu stopu tolerancije na sve oblike diskriminacije i netrpeljivosti.

Šuker je podsjetio da obje organizacije imaju takozvani "1-2-3" sistem kažnjavanja.

"Prva kazna je 50.000 franaka i zatvaranje dijela stadiona, druga kazna je 100.000 franaka i zatvaranje stadiona, a treća oduzimanje bodova i izbacivanje iz takmičenja", rekao je Šuker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније