Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 05. 2013. 15:51 >> 15:52
1

KVALIFIKACIJE za SP

Grafe sudi Crna Gora - Ukrajina

Njemački sudija Manuel Grafe sudiće meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Crne Gore i Ukrajine koji će se, na Gradskom stadionu u Podgorici odigrati 7. juna.

Grafe je našem nacionalnom timu sudio i u kvalifikacijama za Euro 2012. godine, i to na "Vembliju" u oktobru 2010. godine, kada je naša selekcija izborila remi bez golova protiv favorizovanog protivnika.

Grafeu će, kako je odredio Komitet za takmičenje Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA), asistirati zemljaci Markus Heker i Gvido Kleve, dok će četvrti sudija biti Florian Mejer.

Komesar meča biće Šveđanin Sven Johansen, posmatrač suđenja je Patrik Keli iz Republike Irske, dok će oficir za bezbjednost biti Njemac Urlih Grzela.

Manuel Grafe rođen je 23. septembra 1973. godine u Berlinu i bavi se razvojem tehnologija u sportu. Drugu ligu Njemačke počeo je da sudi 2001. godine, da bi tri godine kasnije postao sudija Bundeslige. Zvanje FIFA sudije stekao je 2007. godine i od ove sezone se nalazi u UEFA Elitnoj razvojnoj grupi sudija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније