Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

22. 07. 2016. 09:38 >> 09:21
1

"ZASLUŽILI SMO PROLAZ"

Vukotić ponosan nakon bolne eliminacije

Trener Budućnosti, Miodrag Vukotić, bio je ponosan nakon fantastične partije svojih izabranika sinoć protiv Genka i tužan zbog bolne eliminacije.

Fudbaleri Budućnosti bili su blizu velikog uspjeha, prolaza u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. "Plavi" su uspjeli da anuliraju minus od 2:0 iz prvog meča u Belgiji, ali u penal-ruletu nijesu bili dovoljno koncentrisani.

"Kada izgubite na ovakav način od ekipe kao što je Genk onda naravno da moram biti srećan, jer se nijesmo predavali do kraja, bez obzira na rezultat iz prve utakmice. Žao mi je momaka, jer su pognutih glava ušli u svlačionicu", kazao je Vukotić nakon meča pod Goricom, prenosi Analitika.

Trener Podgoričana smatra da je njegov tim igrom u prvoj i u drugoj utakmici zaslužio prolaz.

"Međutim, znamo odlično protiv koga smo igrali, da je ekipa Genka vrhunska ekipa koja puno vrijedi i da ne pričamo o njihovom budžetu. Ali, igrači su iznijeli sav teret i od srca im čestitam", kazao je Vukotić.

Jedna od najvećih pobjeda kluba od povratka nezavisnosti oduševila je šefa stručnog štaba.

"Svakako da sam ponosan. Samo mi smo vjerovali u ovo, igrači su pokazali kvalitet, igrali smo fudbal ne ovih 120 minuta, već i onih 90 u Genku, tako da je ovo veliki podstrek za dalje za naše mlade igrače, čije vrijeme tek dolazi", istakao je Vukotić, prenosi Analitika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније