Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

26. 07. 2016. 11:29 >> 11:10

NOVI POČETAK

Đorđević: Trener je zadovoljan

Luka Đorđević je na novom početku u Zenitu i izgleda da je to početak lijepe priče. Talentovani dvadesetdvogodišnji napadač vratio se sa pozajmice u španskoj Ponferadini i već je na pripremama najavio da će biti veliko pojačanje za klub iz Sankt Peterburga.

Postigao je tri gola, dva protiv Monaka, jedan protiv lisabonskog Sportinga i odmah sebe lansirao u krug igrača na koje Mirčea Lučesku ozbiljno računa.

"Utisci su za sada odlični. Pripreme su bile jako teške i mislim da se ekipa dobro spremila. I ja se osjećam dobro i spreman sam, što je veoma važno u ovom periodu", kaže Đorđević za Arenu.

Mladi crnogorski reprezentativac dobio je podršku trenera Lučeskua, koji je prije nepuna dva mjeseca preuzeo mjesto trenera Zenita.

"Šef je zadovoljan. Imali smo nekoliko kratkih razgovora u kojima mi je to potvrdio. Još ne znam konkretno kakav će biti plan za sljedeću sezonu, ali i ne opterećujem se, potrudiću se da svaku priliku iskoristim na najbolji način, kao i do sada", otkrio je Đorđević.

Zenit ove sezone neće igrati Ligu šampiona, a klub je već napuštio Hulk, dok će to isto vjerovatno uraditi i Aksel Vicel.

"Glavni cilj je da se osvoje Premijer liga i Kup Rusije, a svakako da vidimo i šansu da se u Ligi Evrope stigne daleko. Biće puno utakmica i Zenit, kao veliki klub i klub koji mnogo ulaže, mora igrati na sve trofeje koji su u igri", zaključio je bivši fudbaler Mogrena, Tventea, Sampdorije i Ponferadine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније