Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

27. 07. 2016. 11:42 >> 11:30

NAPOLI POSLAO PONUDU

Tohir: Ikardi ostaje u Interu

Predsjednik milanskog Intera Erik Tohir rekao je da klub nema namjeru da proda kapitena Maurija Ikardija jer je izuzetno važan za igru italijanskog velikana.

Napoli je pokazao veliko interesovanje za argentinskog golgetera, pošto ga vidi kao idealnu zamenu za Gonzala Iguaina koji je pojačao Juventus za 94 miliona eura.

"Nećemo prodati Ikardija. Dobili smo ponude, i od Napolija takođe, ali ga nećemo prodati. Produžili smo mu ugovor prije godinu dana, mi smo kao porodica i uvijek možemo da razgovaramo, ako postoje problemi ili evenutalne stvari koje treba da riješimo. On je naš kapiten i veoma važan igrač za nas. Veoma smo srećni što je u našem klubu", rekao je Tohir, a prenosi Skaj Sport.

Mladi argentinski napadač do sada je nastupao i za Sampdoriju, prije nego šo je u julu 2013. stigao u Inter i upisao 101 nastup, uz 52 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније