Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 05. 2013. 13:30 >> 13:31

AURELIEN ČEĐU

Galatasaraj doveo prvo pojačanje

Šampion Turske Galatasaraj najavio je dolazak novih velikih imena u svoje redove, a prvo pojačanje dolazi iz francuskog Lila. Novi član kluba iz Istanbula postao je kamerunski defanzivac Aurelien Čeđu, objavili su i turski i francuski mediji.

Čeđu je nosio dres Lila posljednjih šest sezona, potpuno se afirmišući u francuskom šampionatu. Galatasaraj je za njega izdvojio 7,5 miliona eura, dok će kamerunac imati godišnju platu od 2,2 miliona.

Kamerunac je još jedan u nizu unosnih transfera Lila koji je u posljednjih nekoliko sezona zaradio značajnu sumu novca od prodaje nekoliko zvučnih imena iz šampionskog sastava, poput Azara (Čelsi), Žervinja (Arsenal), Soe (Fenerbahče), Kabaja i Debušija (Njukasl).

U zimskom prelaznom roku u Istanbul su došli su Drogba i Snajder, ali čelnici turske ekipe ne planiraju da se zaustave na tome.
Uprava je svjesna da, pored njih dvojice, ekipi treba još nekoliko iskusnih fudbalera, pa treba sačekati da se vidi šta je sve turski šampion pripremio za ljeto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније