Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 08. 2016. 22:55 >> 23:09

BORUSIJA BLIZU LŠ

Siti završio posao, remi Dinama

Mančester siti je završio posao oko plasmana u Ligu šampiona, pošto je u prvom meču plej-ofa deklasirao Steauu u Bukušretu 5:0.

Siti je čak promašio dva penala u prvih 20 minuta (oba Serhio Aguero), ali i pored toga pobjeda nije dolazila u pitanje.

Argentinac se iskupio het-trikom, a upisali su se još David Silva i Nolito.

Blizu Lige šampiona je i Borusija iz Menhengladbaha - njemački tim je u Bernu savladao Jang Bojsa sa 3:1.

Dinamo Zagreb je remizirao protiv Salcburga na "Maksmiru" (1:1). Gosti su poveli golom Lazarova, a remi je potpisao Rog.

Ajaks je odigrao neriješeno sa Rostovom u Amsterdamu (1:1). Noboa je doveo goste u vođstvo, a Klasen je postavio konačnih 1:1.

Minimalan trijumf je ostvario Kopenhagen koji je kod kuće pobijedio APOEL 1:0. Strijelac jedinog gola bio je srpski internacionalac Andrija Pavlović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније