Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

29. 08. 2016. 12:14 >> 11:55

POBJEDA PROTIV MLADOSTI

Vukotić: Podstrek za bolje rezultate

Budućnost je juče ostvarila petu uzastopnu pobjedu u šampionatu, i jedini je tim koji ima stopostotan učinak. Trener "plavih" Miodrag Vukotić bio je zadovoljan rezultatom i igrom svoje ekipe.

Budućnost je u derbiju kola juće savladala aktuelnog šampiona, ekipu Mladosti, rezultatom 1:0.

"Najvažnije je da smo nastavili sa serijom pobjeda. Drago mi je zbog igrača što su to uspjeli. Najvažnije je da na pauzu odlazimo sa stopostotnim učinkom. Ovo će nam biti podstrek da dalje još bolje radimo i postižemo bolje rezultate. Čestitam mojim momcima na pobjedi, a Mladosti na fer i korektnoj igri", kazao je nakon meča Vukotić, prenosi portal CG-fudbal.

S druge strane, trener Mladosti Nikola Rakojević je izjavio da je Budućnost zasluženo slavila.

"Budućnost je zasluženo slavila. Bili su bolji, imali su posjed i postigli su taj gol. Kad mi nijesmo iskoristili svoje šanse, onda je i normalno da se tako nešto desi. Međutim, šta je tu je idemo dalje", rekao je Rakojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније