Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 10. 2016. 20:56 >> 20:38

BAVARCI NA PLUS ČETIRI

Bajern bez problema sa Menhegladbahom

Fudbaleri Bajerna rutinski su savladali Borusiju iz Menhengladbaha 2:0, u posljednjem subotnjem meču Bundeslige.

Bavarci su posao završili u prvom poluvremenu, kada su golove postigli Arturo Vidal i Daglas Kosta.

Čileanac je u 16. minutu pogodio glavom nakon centaršuta Rafinje, dok je Daglas Kosta 15 minuta kasnije bio precizan sa distance.

Bajern je u nastavku lako sačuvao prednost, a koliko je bio dominantan govori činjenica da protivniku nije dozvolio ni jedan udarac u okvir gola.

Tim Karla Anćelotija je i dalje prvi na tabeli Bundeslige sa 20 bodova, Herta je druga sa 17, Hofenhajm treći sa 16, dok Menhengladbah ima 11 bodova i zauzima deseto mjesto na tabeli.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније