Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

13. 05. 2017. 18:28 >> 18:02

HOFENHAJM STIGAO BORUSIJU

Devet golova i preokret Bajerna protiv Lajpciga

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas u gostima ekipu Lajpciga sa 5:4, u 33. kolu njemačke Bundeslige.

Lajpcig je na današnjem meču imao prednost od 2:1 i 4:2, ali je šampion Njemačke u finišu uspio da stigne do sva tri boda.

Golove za Bajern postigli su Robert Levandovski u 17. i 84, Tijago Alkantara u 60, David Alaba u 91. i Arijen Roben u 95. minutu. Strijelci za Lajpcig bili su Marsel Sabicer u drugom, Timo Verner u 29. i 65. minutu i Jusuf Poulsen u 47. minutu.

Bajern sada ima 79 bodova, dok je Lajpcig ostao na 66 osvojena boda.

Herta je sa 2:0 slavila protiv Darmštata u gostima. Golove za pobjednički tim postigli su Salomon Kalu u 14. i Džordan Torunariga u 28. minutu. Ekipa Herte je sada peta na tabeli sa 49 bodova, odnosno ima bod više od Frajburga, koji je odigrao neriješeno 1:1 sa Ingolštatom.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda su odigrali 1:1 sa Augsburgom, a bodove su podijelili i Bajer Leverkuzen i Keln (2:2). Strijelac jednog gola za Keln bio je srpski fudbaler Miloš Jojić.

Hofenhajm je u gostima pobijedio Verder sa 5:3, pa se uoči posljednjeg kola izjednačio sa Borusijom iz Dortmunda po broju osvojenih bodova - 61.

Strijelci su bili raspoloženi i na utakmici Majnca i Ajntrahta (4:2), Šalke i Hamburg su odigrali 1:1, dok je istim rezultatom završen meč između Volfsburga i Borusije iz Menhengladbah 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније