Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

27. 10. 2016. 17:46 >> 17:24

BRITANSKA VLADA

"Ne vraćajte fudbal u stare dane"

Vlada Velike Britanije osudila je danas navijačko nasilje na utakmici Vest Hem - Čelsi i izrazila nadu da to neće biti varnica za novi talas huliganzima u engleskom fudbalu.

Navijači Vest Hema i Čelsija sukobili su se za vikend na utakmici Premijer lige igranoj na Olimpijskom stadionu u Londonu, a tokom nereda su bacane stolice, novčići i boce.

Britanska ministarka sporta Trejsi Krauč nazvala je dešavanja na utakmici igranoj u sredu "očajnički tužnim".

"Fudbal i vlasti su ekstremno naporno radili prethodnih 30 godina da bi se suzbila ovakva vrsta ponašanja. Niko ne želi da ponovo vidi mračne dane sedamdesetih i osamdesetih godina", preneli su britanski mediji reči Trejsi Krauč.

Policija je zbog tuče uhapsila sedmoricu huligana, a nereda je bilo, prema saopštenju, pre, za vreme i posle utakmice. Takodje, najavljeno je još hapšenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније