Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 12. 2016. 12:52 >> 12:29

VOLFSBURG POTVRDIO

Draksler novi igrač PSŽ-a

Njemački reprezentativac Julijan Drakser (23) karijeru će nastaviti u aktuelnom francuskom šampionu Pariz Sent Žermenu, potvrdili su iz Volfsburga.

"Nakon intenzivnih poregovora, postigli smo dogovor oko osnovnih uslova prelaska Drakslera u PSŽ", saopštili su iz Volfsburga.

Draksler će sa svojim novim klubom potpisati ugovor na četiri i po godine, a dogovoreni su i finansijski detalji. Njemački klub će zaraditi 35 miliona eura obeštećenja uz potencijalne bonuse u iznosu od 10 miliona eura, pa se očekuje da Volfsburgu ukupno pripadne 45 miliona eura.

"Proteklih dana smo pregovarali sa PSŽ-om i drago nam je što smo postigli dogovor. Želimo Julijanu mnogo sreće u Parizu", rekao je sportski direktor Volfsburga Olaf Rebe.

Draksler je 2015. godine u Volfsburg stigao iz Šalkea za 36 miliona eura, a kako javljaju tamošnji mediji klub iz Gelzenkirhena trebao bi da zaradi i ovoga puta. Navodno Šalkeu će bez obzira na visinu transfera pripasti sedam miliona eura.

Na Tviteru je danas objavljena fotografija Drakslera sa Patrikom Klajvertom, sportskim direktorom Parižana.

Draksler je profesionalnu karijeru počeo u Šalkeu za koji je debitovao sa nepunih 18 godina, postavši četvrti najmlađi igrač Bundeslige ikada. Od dolaska u Volfsburg u avgustu 2015. godine odigrao je 34 takmičarske utakmice postigavši devet golova. U dresu reprezentacije Njemačke nastupio je 27 puta i dao tri gola. Bio je dio nacionalnog tima koji je 2014. godine u Brazilu postao svjetski šampion.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније