Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

26. 01. 2017. 18:27 >> 18:02

NEDOLIČNO PONAŠANJE

Venger prihvata optužbu FA

Trener Arsenala, Arsen Venger rekao je danas da će prihvatiti optužbu Fudbalskog saveza Engleske (FA) za nedolično ponašanje na prvenstvenoj utakmici protiv Barnlija.

Arsenal je u nedjelju pobijedio Barnli sa 2:1, a Venger je isključen u završnici utakmice pošto je vrijeđao i gurao četvrtog sudiju Entonija Tejlora.

On je bio ljut jer je u trećem minutu nadoknade vremena dosuđen penal za Barnli, koji je poslije toga izjednačio na 1:1. Venger je trebalo da ode na tribine, ali je ostao u tunelu i odbio da se pomjeri odatle, jer je želio da odgleda utakmicu do kraja. Četvrti sudija mu je rekao da mora da se pomjeri, poslije čega ga je Venger gurnuo.

Venger se izvinio i zatražio saslušanje u Savezu.

"Rekao sam šta sam imao, a ostalo će biti diskretnije. Ne znam da li ću ni koliko ću biti kažnjen. Jedino što mogu da kažem je da sam bio iznenađen isključenjem, a poslije toga sam otišao u tunel, gdje je i trebalo da budem. Već sam rekao da ću prihvatiti optužbu FA i nemam mnogo šta da dodam. Dovoljno sam odrastao da stanem iza svojih postupaka", rekao je Venger, prenio je BBC.

FA je 2012. tadašnjeg trenera Njukasla Alana Parđua kaznio sa 20.000 funti i suspenzijom od dvije utakmice zbog guranja sudije tokom utakmice sa Totenhemom.

"Kada se ne ponašam onako kako mislim da bi trebalo, kažem da nijesam u pravu. Ja sam strastven, potpuno sam posvećen poslu i želim da pobjeđujem", rekao je Venger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније