Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

29. 01. 2017. 19:18 >> 18:54

SAVLADAO VIGAN

Mančester junajted u osmini finala FA kupa

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se danas u osminu finala FA kupa, pošto su na svom terenu u šesnaestini finala pobijedili Vigan sa 4:0.

Mančester je očekivano lako pobijedio drugoligaša i izborio plasman u narednu fazu FA kupa.

Ekipa Žozea Morinja povela je golom Maruana Felainija u 44. minutu na asistenciju Bastijana Švajnštajgera, da bi Kris Smoling u 57. udvostručio prednost "crvenih đavola".

Henrih Mihtarijan je u 74. minutu povisio na 3:0, da bi Švajštajger u 81. postavio konačan rezultat. Njemcu je to bio prvi gol za Junajted od novembra 2015.  kada je bio strijelac na utakmici protiv Lestera.

Prije utakmice kapitenu Mančestera Vejnu Runiju dodijeljena je zlatna kopačka za rekordan broj postignutih golova u dresu Junajteda.

Ranije danas, dva premijerligaša eliminisana su iz FA kupa. Milvol je sa 1:0 pobedio Votford, dok je Fulam sa 4:1 bio bolji od Hala.

Još jedno veliko iznenađenje priredio je petoligaš Saton koji je eliminisao drugoligaša Lids, pobijedivši ga sa 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније