Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 06. 2013. 14:58 >> 14:58

NIŠTA OD PARIZA

Hidink ostaje u Anžiju

Gus Hidink je potpisao novi ugovor sa Anžijem, kojim se obavezuje da će i naredne čeiri godine voditi tim iz Mahačkale.

Iako je juče izgledalo kao izvjesno da će Holanđanin poslije Anžija da sjedne na klupu PSŽ-a, došlo je do potpunog preokreta i on ostaje u ruskom klubu koji je čak spremao Samuela Etoa za njegovog nasljednika.

Rukovodstvo Anžija izazilo je zadovoljstvo zbog produžetka saradnje, ali nije saopštilo finansijske detalje novog ugovora.

"Dogovor je postignut na zadovoljstvo obje strane", rekao je direktor ruskog kluba Konstantin Remčijukov.

Anži je u posljednjjih nekoliko sezona potrošio ogromni novac kako bi u svoje redove doveo velike igrače, kao što je Samjuel Eto. Hidink je vodio klub do najboljeg rezultata u istoriji, osvojivši treće mjesto na tabeli ruske lige, a igralči su i finale Kupa, gdje je poražen od strane CSKA Moskve.

Sada je PSŽ u problemu koga da postavi na terenersku klupu. Dosadašnji trener "Svetaca" Karlo Anćeloti najvjerovatnije ide u Real, Hidink je bio prva meta, ali taj plan Parižana se neće ostvariti. Možda se sada okrenu Lorana Blanu koji se takođe pominjao kao potencijalni kandidat za mjesto trenera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније