Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 02. 2017. 21:40 >> 21:14

LOŠ ODNOS PREMA IGRAČIMA

Alves kritikovao upravu Barselone

Fudbaler Barselone Dani Alves kritikovao je danas upravu svog bivšeg kluba Barselone, rekavši da čelnici tog kluba ne znaju kako da se ponašaju prema igračima.

Alves je ljetos kao slobodan igrač iz Barselone prešao u Juventus, nakon što je za osam sezona u španskom klubu osvojio 23 trofeja.

"Tokom posljednje tri sezone slušao sam da odlazim iz kluba, ali mi članove uprave nikada ništa nijesu rekli u lice. Bili su nezahvalni i lagali su. Oni me nijesu poštovali. Ponudili su mi da produžim ugovor tek kada im je Fifa zabranila transfere. Tada sam potpisao ugovor uz klauzulu za raskid, da mogu besplatno da odem. Ljudi koji sada vode Barselonu ne znaju kako da se ponašaju prema igračima", rekao je Alves za španski list ABC.

Alves je rekao da je sada koncentrisan samo na Juventus, koji pokušava da osvoji šestu uzastopnu šampionsku titulu.

"Želio sam da probam nešto novo, da igram na visokom nivou za uspješan klub sa istorijom. Prešao sam u Juventus pošto sam pobjednik, isto kao što je i klub pobjednik. Juventus uvijek može da vas nauči nečemu. Uvijek se takmiči, srećan sam i čekaju me novi i uzbudljivi izazovi sa ovim sjajnim timom", rekao je Alves.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније