Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.V.

21. 02. 2017. 09:27 >> 09:04

OSMINA FINALA LŠ

Siti protiv najefikasnijih, Atletiko u Leverkuzenu

Fudbaleri Mančester Sitija dočekaće večeras Monako, dok će Atletiko Madrid gostovati Bajeru iz Leverkuzena u mečevima osmine finala Lige šampiona.

 

Trener Sitija, Pep Gvardiola kazao je da će njegov tim biti pod velikim pritiskom, jer svi očekuju pobjedu.

Španac je međutim impresioniran kvalitetima Monaka i upozorava da njegovom timu neće biti lako.

“Veoma su jaki. Njihovi bekovi igraju kao krila, a krila im igraju kao ofanzivni vezni. Napadači Monaka su nevjerovatno borbeni a u šesnaestercu sup rave ‘ubice’. Ne treba im puno šansi da bi postigli pogodak”, kazao je Gvardiola.

On je podsjetio da je Monako najuspešniji tim Evrope po prosječnom broju golova na utakmici (skoro tri).

Trener Monaka Leonardo Žardim kazao je da su Francuzi promijenili puno igrača u posljednje tri sezone, ali da su uprkos toj činjenici stigli do osmine finala.

“To je odlično zato što pokazuje da smo uprkos svim promjenama spremni da igramo na vrhunskom nivou. Imamo samo tri igrača u timu koji su prije nekolike godine izbacili Arsenal”, rekao je Žardim.

S druge strane Rodžer Šmit trener Leverkuzena kazao je da ulaze u ovaj duel s puno samopouzdanja.

“Moramo da budemo sigurni u naše odluke. U ovakvim utakmicama veoma je važno da imate igrače koji postižu golove”, rekao je Šmit.

Njegov kolega, Dijego Simeone kazao je da je Leverkuzen jak tim, posebno po krilima sa Belarabijem i Havercom.

“Naprijed imaju Čičarita koji je u dobroj formi. Kako god da izađu na teren probaće što više da nam naude”, rekao je Simeone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније