Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio:O.Z. ]

24. 03. 2017. 11:42 >> 11:17

KVALIFIKACIJE ZA SP

Brazil slavio u Urugvaju, Mesi srušio Čile

Fudbalska reprezentacija Brazila savladala je Urugvaj u gostima sa 4:1 u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Meč je dobro počeo za domaćine, koji su poveli već u devetom minutu. Alison je napravio faul, a sudija je pokazao na belu tačku odakle je precizan bio Edison Kavani.

Međutim u nastavku meča, Urugvajci nisu imali snage da se odupru silovitom Brazilu. U timu Karioka je dominirao Paulinjo, koji je postigao het-trik (pogađao je u 18. 51. i 92. minutu).

Gol za Brazilce je postigao i fantastični Nejmar u 74. minutu, i to na sjajan način, lob udarcem.

Poslije ove pobjede Brazil je i dalje lider na tabeli kvalifikacija za SP, grupe Južna Amerika, poslije 13 kola ima 30 bodova, a slijedi ga Urugvaj sa sedam bodova manje.

Fudbaleri Paragvaja savladali su kod kuće Ekvador rezultatom 2:1.

Bruno Valdez je već u 12. minutu doveo Paragvaj u vođstvo. Prednost je duplirao Alonso Junior u 65. minutu. Felipe Kaisedo je u 70. minutu postigao jedini gol za gostujuću ekipu.

Poslije 13 odigranih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, Ekvador je peti sa 20 bodova, a Paragvaj sedmi sa 18 bodova.

Argentina je pobijedila Čile minimalnim rezultatom, a jedini gol je postigao Leo Mesi u 16. minutu iz penala.

Argentina je treća u grupi sa 22 boda, dok je Čile šesti sa 20 bodova.

Venecuela i Peru su odigrali nerešen meč rezultatom 2:2. Strijelci za domaću ekipu su bili Mikel Viljanueva u 24. i Romulo Otero u 40. minutu, dok su za goste pogađali Andre Kariljo u 46. i Paol Gerero u 65. minutu.

Venecuela se nalazi na poslednjem mjestu sa samo šest bodova iz 13 kola, dok je Peru osmi sa 15 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније