Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 04. 2017. 11:26 >> 12:09

POGODIO NA DEBIJU

Švajniju trebalo svega 17 minuta za prvijenac

Bastijanu Švajnštajgeru trebalo je samo 17 minuta za prvijenac u MLS-u.

Bivši njemački reprezentativac debitovao je u dresu Čikago Fajera u duelu sa Montreal Impaktom i već u 17. minutu postigao je gol za vodstvo svog tima i to glavom nakon centaršuta Dejvida Akama.

Ipak, njegova ekipa je na kraju morala da se zadovolji bodom jer je meč završen rezultatom 2:2. Gosti su okrenuli golovima Mankosua u 61. i Belua u 90. minutu, ali bod Čikagu donio je Solinjak u 93.

Inače, oba tima završila su utakmicu sa deset igrača, kod Čikaga je u 71. minutu isključen Žuninjo, kod gostiju u 80. Kabrera.

Čikago je sa 5 bodova sedmi na Istoku, dok je Montreal još bez pobede i sa 3 boda je deveti u istoj konferenciji.

"Osjećaj je bio sjajan, ali pomalo sam tužan što niijesmo uspjeli da pobijedimo", rekao je Švajnštajger, prenijeli su britanski mediji.

Švajnštajger je odigrao cijelu utakmicu, uprkos tome što prije nije mnogo igrao u Engleskoj.

"Nije lako. Došao sam ovde prije četiri, pet dana, ali bilo je u redu pošto sam spreman. Treninzi ovde su veoma dobri, ali radiću i na fizičkoj pripremi da steknem veću snagu, da unesem više energije u igru, ali sam zadovoljan. Bilo je u redu, ali svako može da napreduje", naveo je Švajnštajger.

On je prije nekoliko dana došao u MLS iz Mančester junajteda, gdje nije dobio pravu priliku od dolaska Žozea Murinja.

Njemac je na "Old Trafordu" bio godinu i po dana, ali je za to vrijeme upisao tek 18 nastupa i jedan gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније