Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

09. 07. 2017. 12:59 >> 12:29

DVA POJAČANJA

Volfsburg pazario u Malagi

Njemački bundesligaš Volfsburg doveo je danas dva pojačanja, Injasija Kamača iz Malage i Kejlena Hajndsa iz Arsenala.

Kamačo, 27-godišnji vezni fudbaler, potpisao je ugovor do ljeta 2021. On bi trebalo da zamijeni Luisa Gustava, koji će igrati u Olimpik Marseju.

Hajns, koji igra u napadu i ima 19 godina, obavezao se na tri sezone.

Magazin Kiker je prenio da će Volfsburg platiti deset miliona eura za transfer Kamača, koji je igrao 177 prvenstvenih utakmica za Malagu i jednom nastupio za reprezentaciju Španije. 

Volfsburg je prethodno doveo Džona Entonija Bruksa, Vilijana, Marvina Stefanijaka, Dimatu Lamdrija, Feliksa Udokaija i Julijana Justvana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније